Incentive Europa, evenimente si experiente corporate motivationale

office@discovercorporatetravel.ro0744488494
« inapoi

Barcelona - Atractii turistice

Va propunem principalele atractii si obiective turistice din Barcelona, sunt cele mai importante simboluri turistice ale orasului.
Park Guell
Barcelona
Park Guell Parcul Guell este un minunat complex de gradini proiectat de celebrul arhitect catalan Antoni Gaudi. A fost construit intre anii 1900-1914, reprezinta si azi una din importantele atractii turistice ale orasului.
La Sagrada Familia
Barcelona
La Sagrada FamiliaLa Sagrada Familia este o privata biserica catolica romana, constructia fiind inceputa in 1882 si estimata a fi terminata in 2026. Considerata piesa de rezistenta a lui Gaudi.
La Pedrera - Casa Mila
Barcelona
La Pedrera - Casa MilaCasa Mila cunoscuta mult mai bine sub numele de La Pedrera, a fost proiectata de celebrul Gaudi.
Nou Camp
Barcelona
Nou CampCel mai mare stadion din Europa, cu o capacitate de 98787 spectatori este terenul gazda al celebrei echipe de fotbal FC Barcelona.
Fantanile magice
Barcelona
Fantanile magiceUn spectacol artistic de culoare, volum si muzica oferit de fantanile magice din Barcelona. Un "Must do" al Barcelonei.
Casa Batllo
Barcelona
Casa BatlloRestaurata de celebrul Gaudi, se remarca prin arhitectura tipica artistului si prin lipsa linilor drepte.
Poble Espanyol
Barcelona
Poble EspanyolPoble Espanyol sau orasul spaniol, este un muzeu arhitectural deschis, cu scopul de a crea un oras "ideal'' spaniol, cu caracteristicile tuturor oraselor si satelor din peninsula.
Muzeul Picasso
Barcelona
Muzeul PicassoPuteti admira una din cele mai importante colectii de lucrari de arta ale pictorului spaniol Pablo Picasoo.