Incentive Europa, evenimente si experiente corporate motivationale

office@discovercorporatetravel.ro0744488494
« inapoi

Atractii si obiective turistice Barcelona

1033 vizualizari | oferta adaugata la 2015-11-09 09:46:31
Spania, Barcelona

Va propunem principalele atractii si obiective turistice din Barcelona, sunt cele mai importante simboluri turistice ale orasului.

Descriere oferta

La Sagrada Familia

Sagrada Familia Barcelona

 

La Sagrada Familia este o biserica catolica romana, constructia fiind inceputa in 1882 si estimata a fi terminata in 2026. Este considerata piesa de rezistenta a lui Gaudi si probabil, cel mai important obiectiv turistic din Barcelona.

Biserica are 18 turnuri, în ordinea înălțimii reprezentând pe cei 12 apostoli, cei 4 evangheliști, Sfânta Fecioara și, cel mai înalt turn, pe Iisus Hristos. Turnul central al lui Iisus va avea montat pe el o cruce uriașă. Înălțimea totală, de 170m, este cu un metru mai mică decât a unui deal de lângă Barcelona, deoarece Gaudi considera că lucrarea sa nu trebuie să fie mai mare decât cea a lui Dumnezeu.

La Rambla

La Rambla Barcelona

 

Nu puteti rata o plimbare pe cea mai celebra strada din Barcelona, renumita La Rambla, cu o lungime de 1,2 km, intre Piata Cataluniei si monumentul lui Christopher Columbus din portul Vell. Este o zona pietonala plina de cafenele, magazine, foarte aglomerata atat ziua cat si seara, este locul care descrie cel mai bine atmosfera tipica din Barcelona.

Casa Batllo

Casa Batlo

Restaurata de celebrul Gaudi, se remarca prin arhitectura tipica artistului si prin lipsa linilor drepte, este o atractie de neratat din Barcelona, face parte din Patrimoniul Mondial Unesco. 

Este un exemplu al modernismului catalan, faţada cladirii prezinta un joc de suprafeţe concave şi convexe, singurele linii drepte fiind ferestrele preexistente, păstrate de Gaudí din casa iniţială.

La Pedrera - Casa Mila  

Casa Mila Barcelona

Casa Mila este una din cele mai fantastice şi mai exuberante creaţii de arhitectură ale lui Gaudi în Barcelona, construcţie cunoscută mai ales sub numele de La Pedrera.

Parcul Ciutadella

Parc Ciutadella Barcelona

Cel mai central parc din Barcelona, in interiorul caruia regasim gradina zoo, Parlamentul Cataluniei, un lac, cateva muzee si o fantana marca Gaudi.

Park Guell

Parc Guell

Parcul Guell este un minunat complex de gradini proiectat de celebrul arhitect catalan Antoni Gaudi. A fost construit intre anii 1900-1914, reprezinta si azi una din importantele atractii turistice ale orasului.

Fantanile magice Montjuic

Fantanile Magice Barcelona

Nu trebuie sa ratati un spectacol artistic de culoare, volum si muzica oferit de fantanile magice din Barcelona. Un "Must do" al Barcelonei.

Poble Espanyol

Poble Espanol

Poble Espanyol sau orasul spaniol, este un muzeu arhitectural deschis, cu scopul de a crea un oras "ideal' spaniol, cu caracteristicile tuturor oraselor si satelor din peninsula.

Va invitam sa descoperiti si cele mai atractive programe si activitati corporate din Barcelona.

Recomand acest articol
Pentru detalii ne puteti contacta la 0744488494 office@discovercorporatetravel.ro