Incentive Europa, evenimente si experiente corporate motivationale

office@discovercorporatetravel.ro0744488494
« inapoi

Atractii si obiective turistice Dubai

14384 vizualizari | oferta adaugata la 17-07-2013
Emiratele Arabe Unite, Dubai

Va propunem principalele atractii si obiective turistice din Dubai, sunt cele mai importante simboluri turistice ale orasului. Totul la superlativ !

Descriere oferta

Burj al Arab – simbolul Dubaiului 

Burj al Arab, supranumit “singurul hotel din lume de 7 stele” , are o inaltime de 321m, fiind pe locul 4 in lume in topul celor mai inalte hoteluri, este pozitionat pe o insula artificiala la 280m distanta fata de plaja Jumeirah.

Construit sub forma unei vele de corabie, cu un atrium de 180 m, cu apartamente cuprinse intre 170 mp si 780 mp!!, cu un royal suite pe locul 12 mondial in categoria celor mai scumpe apartamente hoteliere din lume, cu 2 restaurante superbe, unul panoramic Al Muntaha situat la 200 m inaltime si unul subacvatic Al Mahara care ofera uimitoare privelisti marine, este fara indoiala, principalul simbol turistic din Dubai. 

Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume

Cunoscut ca Burj Dubai inaintea inaugurarii, este cea mai inalta cladire din lume, masurand 829 m !

Deschis oficial la inceputul anului 2010, este constructia cu cele mai multe etaje din lume -163 , cu o platforma panoramica situata la 452 m inaltime, cu restaurantul aflat la cea mai mare inaltime – 442m.

In interiorul cladirii se afla si primul hotel Armani din lume, cu peste 300 de camere decorate de catre renumitul designer Italian.

La asemenea cladire nu puteau sa lipseasca cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume, acestea avand o lungime de 275 m si un jet de apa proiectat la o inaltime de 150m, cu peste 6600 de lumini si 50 de proiectoare color, dar si un cost de constructie de doar 217 milioane de $ ! 

Atlantis the Palm – resortul magnific

Complexul Atlantis este un resort magnific situat pe Palm Jumeirah, contine 2 turnuri simetrice – Royal Towers, legate intre ele cu un maiestuos pod – Royal Bridge Suite, cu un total de 1539 camere, toate cu balcoane private si privelisti asupra “The Palm” si a golfului Persic.                        

Dispune de parc acvatic de distractii cu 7 tobogane, unul dintre ele supranumit Saltul de Credinta, ( veti aluneca prin tunelul construit in laguna cu rechini), un acvariu “ The Lost Chambers“ care reproduce legendele orasului pierdut Atlantida, un centru de educare si conservare al delfinilor Dolpfins Bay - locul unde puteti interactiona cu ei, mega facilitati pentru conferinte si evenimente, un centru de scufundari, o plaja privata, peste 20 de restaurante, etc.

Dubai Marina - district portuar artificial

Dubai Marina este una din cele mai noi si populare zone din Dubaiul modern, un “district portuar artificial” construit pe malurile noului canal obtinut prin "aducerea" apei din golfului Persic.

Intregul bazin portuar construit integral de oameni, are o lungime de peste 3 km, este locul unde veti intalni cele mai inalte blocuri din lume, cu inaltimi medii intre 250 si 300 metri, inclusiv cel mai inalt zgarie-nori locuibil din lume, Princess Tower, cu o inaltime de 413 metri  si 101 de etaje.  

Toate cladirile din zona ofera o priveliste minunata, exista o plaja fascinanta, un golf pentru cele mai elegante si moderne ambarcatiuni, 1 mall si 2 zone pietonale, Walk si Marina Walk, unde veti descoperi o multime de cafenele, restaurante si magazine.

Wafi City – complexul piramida              

"The City", stilizat dupa Egiptul antic, este un complex piramidal, construit din pietre de culoare maroniu-deschis, ( nuanta nisipului, specifica antichitatii ) care include un mall cu peste 300 de magazine, 30 de restaurante, hotelul Raffles Dubai 5* cu cele mai spatioase camere standard din Dubai - 70mp, un complex rezidential, Cleopatra's Spa si Pharaoh's Club.

Totodata, este locul in care in fiecare seara, puteti urmari cel mai spectaculos show de lumini si sunete din Dubai.

Emirates Tower – printre zgarie-nori

Turnurile Emirates sunt unul din simbolurile Dubaiului. Cu inaltimi de 355m respetiv 309m sunt in primele 50 cele mai inalte cladiri din lume. Cel mai inalt dintre ele este o cladire de birouri, iar cel mai mic este un hotel de 5 stele, Jumeirah Emirates Towers Hotel.

Cele 2 turnuri, sunt conectate la baza cu ajutorul unei cladiri de 2 etaje, cunoscuta  ca “The Boulevard” unul din cele mai exclusiviste mall-uri din Dubai. 

Jumeirah Mosque - cea mai fotografiata moschee din Dubai          

Jumeirah este o moschee construita in stil islamic si care poate fi vizitata in grupuri organizate si de cei nemusulmani.  

Reda o idee generala despre Islam, despre traditiile si religia din Emirate, poate gazdui simultan 1300 de persoane, este totodata cea mai fotografiata moschee din tot Dubaiul.

Dubai Museum – istoria beduinilor

Este principalul muzeu din Dubai, situat in fortul Al Fahidi, cea mai veche cladire existenta, construita in 1787.

Construit in forma patrata, cu turnuri de aparare in 3 din colturile patratului, muzeul va prezinta traditionalul mod de viata al beduinilor, cu colectii vechi de arme si munitii, vechi locuinte de vara numite arish, corabii traditionale – dhow, replici ale magazinelor mestesugaresti, ale celor de comert, etc.. 

Lumea Ferrari !

In Abu Dhabi, va invitam sa descoperiti primul parc tematic Ferrari din lume, totodata cel mai mare mare parc indoor din lume, cu un acoperis construit dupa profilul unui Ferrari GT, un logo Ferrari de 65m - cel mai mare logo Ferrari din lume si un perimetru al acoperisului de 2200m.

Este locul in care pe langa diverstisment si adrenalina, aveti sansa de a afla povestile legendare ale lui Ferrari !

In parcul Ferrari, veti descoperi peste 20 de atractii ultramoderne, printre care :
- Formula Rossa, cel mai rapid rollercoaster din lume, care atinge ametitoarea viteza de 240 km/ora !!
- Turnul G , unde puteti experimenta forta G, fiind urcati si coborati pana la o inaltime de 62m
- cinemaul Maranello, o incursiune in lumea automobilistica a anilor 1920
- un dublu roller-coaster Fiorano GT Challenge
- o galerie Ferrari, cea mai mare din lume dupa cea de la Maranello
- Made in Maranello – un tur virtual al fabricii Ferrari din Italia
- Pentru cei pasionati de masini, exista bineinteles simulatoare oficiale de Formula 1 Ferrari.

In plus, veti gasi restaurante specifice, un imens magazin de suveniruri, o Italia in miniatura Bella Italia, si multe, multe altele.

Va invitam sa descoperiti si cele mai atractive programe si activitati corporate din Dubai.

Recomand acest articol
Pentru detalii ne puteti contacta la 0744488494 office@discovercorporatetravel.ro