Incentive Europa, evenimente si experiente corporate motivationale

office@discovercorporatetravel.ro0744488494
« inapoi

Atractii si obiective turistice Dubai

20420 vizualizari | oferta adaugata la 17-07-2013
Emiratele Arabe Unite, Dubai

Va propunem principalele atractii si obiective turistice din Dubai, sunt cele mai importante simboluri turistice ale orasului. Totul la superlativ !

Descriere oferta

Burj al Arab – simbolul Dubaiului 

Dubai Burj al Arab

Burj al Arab este supranumit “singurul hotel din lume de 7 stele” , are o inaltime de 321m, fiind pe  locul 4 in lume in topul celor mai inalte hoteluri, este pozitionat pe o insula artificiala la 280m distanta fata de plaja Jumeirah.

Construit sub forma unei vele de corabie, cu un atrium de 180 m, cu apartamente cuprinse intre 170 mp si 780 mp!!, cu un royal suite pe locul 12 mondial in categoria celor mai scumpe apartamente hoteliere din lume, cu 2 restaurante magnifice, unul panoramic situat la 200 m inaltime si unul subacvatic care ofera uimitoare privelisti marine, este fara indoiala, principalul simbol turistic din Dubai. 

Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume

Dubai Burj Khalifa

Cunoscut ca Burj Dubai inaintea inaugurarii, este cea mai inalta cladire din lume, masurand 829 m !

Deschis oficial la inceputul anului 2010, este constructia cu cele mai multe etaje din lume -163 , cu o platforma panoramica situata la 452 m inaltime, cu restaurantul aflat la cea mai mare inaltime – 442m, si cu cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume, acestea avand o lungime de 275 m si un jet de apa proiectat la o inaltime de 150m, cu peste 6600 de lumini si 50 de proiectoare color, dar si un cu un cost de constructie de doar 217 milioane de $ ! ( doar fantanile !!)   

In interiorul cladirii se afla si primul hotel Armani din lume, cu peste 300 de camere decorate de catre renumitul designer Italian.

Dubai Museum – istoria beduinilor

Dubai Museum

Este principalul muzeu din Dubai, situat in fortul Al Fahidi, cea mai veche cladire existenta, construita in 1787.

Construit in forma patrata, cu turnuri de aparare in 3 din colturile patratului, muzeul  va prezinta traditionalul mod de viata al beduinilor, cu colectii vechi de arme si munitii, vechi locuinte de vara numite arish, corabii traditionale – dhow, replici ale magazinelor mestesugaresti, ale celor de comert, etc.. 

Jumeirah Mosque           

Jumeirah este o moschee construita in stil islamic si care poate fi vizitata in grupuri organizate si de cei nemusulmani.  Reda o idee generala despre Islam, este totodata cea mai fotografiata moschee din tot Dubaiul.

Wafi City – complexul piramida       

Dubai Wafi City

" The City ", stilizat dupa Egiptul antic, este un complex piramidal, construit din pietre de culoare maroniu-deschis, ( nuanta nisipului ) care include un mall cu peste 300 de magazine, 30 de restaurante,  hotelul Raffles Dubai 5* cu cele mai spatioase camere standard din Dubai - 70mp, un complex rezidential, Cleopatra's Spa si Pharaoh's Club.

Totodata, este locul in care in fiecare seara, puteti urmari cel mai spectaculos show de lumini si sunete din Dubai.

Emirates Tower – printre zgarie-nori

Dubai Turnurile Emirates

Turnurile Emirates sunt unul din simbolurile Dubaiului. Cu inaltimi de 355m respetiv 309m sunt in primele 50 cele mai inalte cladiri din lume. Cel mai inalt dintre ele este o cladire de birouri, iar cel mai mic este un hotel de 5 stele, Jumeirah Emirates Towers Hotel.

Cele 2 turnuri, sunt conectate la baza cu ajutorul unei cladiri de 2 etaje, cunoscuta  ca “The Boulevard” unul din cele mai exclusiviste mall-uri din Dubai. 

Atlantis the Palm – resortul magnific

Dubai Atlantis the Palm

Complexul Atlantis este un resort magnific situat pe Palm Jumeirah, contine 2 turnuri simetrice – Royal Towers, legate intre ele cu un maiestuos pod – Royal Bridge Suite, cu un total de 1539 camere, toate cu balcoane private si vederi asupra “The Palm” si a golfului Persic.

Dispune de parc acvatic de distractii cu 7 tobogane, unul dintre ele supranumit Saltul de Credinta, ( veti aluneca prin tunelul construit in laguna cu rechini),  un acvariu “ the lost Chambers“ care reproduce legendele orasului pierdut Atlantida,  un super-centru de conferinte, Dolphin Bay -un centru de educare si conservare al delfinilor- locul unde puteti interactiona cu ei, un centru de scufundari, o plaja privata, peste 20 de restaurante, etc.

Lumea Ferrari – primul parc tematic Ferrari din lume

Dubai Parcul Ferrari

In Abu Dhabi, va invitam sa descoperiti primul parc tematic Ferrari din lume, totodata cel mai mare mare parc indoor din lume, cu un acoperis construit dupa profilul unui Ferrari GT, un logo Ferrari de 65m- cel mai mare logo Ferrari si un perimetru al acoperisului de 2200m.

Este locul in care pe langa diverstisment si adrenalina, aveti sansa de a afla povestile legendare ale lui Ferrari !

Dubai Marina

Dubai Marine

Dubai Marina este una din cele mai noi si populare zone din Dubaiul modern, un “district portuar artificial” construit pe malurile tarmului-canalului astfel construit cu apa adusa din golfului Persic.

Intregul bazin portuar construit integral de oameni, are o lungime de peste 3 km, este locul unde veti intalni cele mai inalte blocuri din lume, cu inaltimi medii intre 250 si 300 metri, inclusiv cel mai inalt zgarie nor locuibil din lume, Princess Tower cu o inaltime de 413 metri  si 101 de etaje.  

Toate cladirile din zona ofera o priveliste minunata, exista o plaja fascinanta, un golf pentru cele mai elegante si moderne  ambarcatiuni, 1 mall si 2 zone pietonale, Walk si Marina Walk, unde veti descoperi o multime de cafenele, restaurante si magazine.

Va invitam sa descoperiti si cele mai atractive programe si activitati corporate din Dubai.

Recomand acest articol
Pentru detalii ne puteti contacta la 0744488494 office@discovercorporatetravel.ro