Incentive Europa, evenimente si experiente corporate motivationale

office@discovercorporatetravel.ro0744488494
« inapoi

Atractii si obiective turistice Viena

4404 vizualizari | oferta adaugata la 02-06-2013
Austria, Viena

Va propunem principalele atractii si obiective turistice din Viena, sunt cele mai importante simboluri turistice ale orasului.

Descriere oferta

Palatul Schonbrunn

Palatul Schönbrunn - fosta reşedinţa de vară a familiei imperiale - este unul dintre cele mai frumoase complexe arhitectonice în stil baroc din Europa.

Este locul unde in anul 1830 s-a nascut imparatul Franz Joseph, cel care s-a casatorit cu fermecatoarea Sisi si care a domnit in perioada 1848-1916. Este celebru si pentru renumitele sale gradini.

Palatul Hofburg         

Palatul Hofburg a fost de-a lungul istoriei casa celor mai importanti oameni din istoria Austriei. De mai mult de sapte secole, imperiul habsburgic a fost condus de la Hofburg. 

Actualmente este resedinta oficiala a presedintelui Austriei, iar incaperile private in care locuia odinioara familia kaiserului, ofera vizitatorilor sansa de a descoperi splendoarea de odinioara.

Palatul Belvedere

Fosta resedinta de vara a printului de Savoy, compusa din 2 palate in stil baroc: Belvedere-Palatul de sus si Belvedere-Palatul de Jos, adaposteste astazi o expozitie de pictura austriaca apartinand perioadei cuprinse intre Evul Mediu si contemporaneitate.

Piesele de rezistenta ale colectiei din palat sunt picturile lui Gustav Klimt, mai ales cele doua capodopere, "Sarutul" si "Judith".  In fostele grajduri princiare este expusa intreaga colectie de arta medievala a palatului Belvedere.

Opera din Viena

Opera de Stat din Viena este una dintre cele mai importante adrese ale muzicii de opera din lume, este renumita pentru extraordinarele concerte sustinute aici.

O data pe an, scena si parterul salii Operei de Stat se transforma pentru o noapte intr-un enorm ring de dans cu ocazia Balului Operei din Viena.

Catedrala Sfantul Stefan

Biserica Sf. Stefan ste un simbol al Vienei si al Austriei datorita arhitecturii sale gotice, precum si a bogatiilor culturale pe care le gazduieste. 

Daca vreti sa va bucurati de o vedere superba, urcati cele 343 de trepte ale turnului bisericii si bucurati-va de privelistea splendida.

Biserica Sfantul Petru

Biserica sfantului Petru sau in germana Peterskirche este o biserica catolica cu o istorie lunga si plina de evenimente. Aceasta este prima biserică din Viena cu cupolă-dom în stil baroc.

Muzeul de Istoria Artei

Muzeul de Istoria Artei (Kunsthistorisches Museum) a fost construit nu departe de Hofburg, cu scopul de a adaposti bogatele colectii de arta ale casei imperiale.  Este un muzeu de istorie a artei, adeseori mentionat ca si muzeul artelor fine.

Parcul Prater

Parcul Prater este principalul loc de distractie si relaxare al vienezilor. Principala atractie a parcului este Roata Uriasa, cu o inaltime de 65m, care ofera privelisti panoramice asupra Vienei.

De curand, in Piaţa Riesenradplatz, a fost deschis un muzeu al figurilor de ceara Madame Tussauds unde pot fi admirate 71 de personalitati marcante austrice si internationale.

Împăratul Franz Joseph şi a sa Sisi, Wolfgang Amadeus Mozart, Falco, Maria Theresia sau Gustav Klimt sunt numai câteva personalităţi şi personaje istorice originare din Austria pe care le veţi întâlni pe suprafaţa expoziţională de 2 000 m² (distribuită pe trei etaje).

Va invitam sa descoperiti si cele mai atractive programe si activitati corporate din Viena.

Recomand acest articol
Pentru detalii ne puteti contacta la 0744488494 office@discovercorporatetravel.ro